Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δελφίνι πήδηξε πάνω σε σκάφος και έσπασε τα πόδια γυναίκας! (video)

Newsbomb

Τι και αν τα δελφίνια θεωρούνται από τα πιο έξυπνα, άκακα, και φιλικά προς τον άνθρωπο πλάσματα του ζωικού βασιλείου, ένα από αυτά ήρθε να χαλάσει τη φήμη τους!

Ο Dirk και η Chrissie Frickman ήθελαν να γιορτάσουν τη 18η επέτειο γάμου τους με μια βόλτα, μαζί με τις κόρες τους, στα ανοιχτά της Καλιφόρνια, η οποία μπορεί να τους μείνει τελικά αξέχαστη, αλλά για το λάθος λόγο!

Γιατί ο αρχικός ενθουσιασμός τους μόλις είδαν ένα κοπάδι δελφινιών να τους συντροφεύει, μετατράπηκε στον απόλυτο τρόμο, όταν ένα από αυτά, απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά, βρέθηκε με μια βουτιά, από λάθος υπολογισμό, μέσα στο σκάφος τους και συγκεκριμένα πάνω στα πόδια της Chrissie, σπάζοντας και τους δύο αστραγάλους της!

dolphin2

«Αυτά τα πλάσματα είναι πανέμορφα αλλά πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι παραμένουν άγρια», ανέφερε ο σύζυγός της στην τοπική εφημερίδα, συμπληρώνοντας: «Μετά από 7 χρόνια που παρατηρώ αυτά τα θαλάσσια θηλαστικά, γνωρίζω ότι είναι πολύ ακριβή στις κινήσεις τους. Ωστόσο, σήμερα αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος».

dolphin

Μετά το ατύχημα, η οικογένεια επέστρεψε εσπευσμένα στη μαρίνα, όπου η άτυχη Αμερικανίδα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ το δελφίνι επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον μετά την πρωτοφανή (και γι΄ αυτό) εμπειρία του.