Ροή Ειδήσεων
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Μιλγουόκι: Λιοντάρι κυκλοφορεί ελεύθερο σε κατοικημένη περιοχή! (video)

Ιδιαίτερα θορυβημένοι και ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι μιας περιοχής στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, καθώς ανάμεσα στα… πόδια τους φέρεται να κυκλοφορεί ελεύθερο ένα… λιοντάρι!

Και μην νομίζετε ότι πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο αμφιβόλου γνησιότητας που απαθανατίζει το άγριο αιλουροειδές να «κόβει» βόλτες σε κατοικημένη περιοχή. Ούτε καν για αμφιβόλου… ποιότητας μαρτυρίες! Αλλά όταν το θέμα φθάνει μέχρι τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, μετά από αρκετές (και κυρίως) σοβαρές καταγγελίες αστυνομικών, τότε το θέμα μοιάζει άκρως απειλητικό και επικίνδυνο!

«Μου παρέδωσαν ένα βίντεο-ντοκουμέντο. Θεωρητικά είναι πιθανό ένα λιοντάρι να ταξίδεψε ως τα Νότια», ανέφερε ο Edward Flynn στο Sky News, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούμε παρά να πάρουμε στα σοβαρά την απειλή»!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μέχρι και ο ζωολογικός κήπος του Μιλγουόκι εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι δεν έχει χάσει κανένα από τα λιοντάρια του!

Υπάρχουν βέβαια και οι παράπλευρες… απώλειες από τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, καθώς ένας άνδρας δεν δίστασε να πυροβολήσει κάτι που του… θύμισε λιοντάρι. Δυστυχώς αποδείχθηκε πως ήταν ένα άτυχο πιτ μπουλ, αναγκάζοντας την αστυνομία να εκδώσει νέα ανακοίνωση! Με αυτήν προέτρεψε τους πολίτες να μην πάρουν την κατάσταση πάνω τους αν διαπιστώσουν κάτι ανησυχητικό, αλλά να ενημερώσουν αμέσως τις Αρχές…

Ροή Ειδήσεων

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER