Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Τρεις νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροπλάνου σε προάστιο του Τόκιο (video)

Newsbomb

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της συντριβής μικρού αεροπλάνου πάνω σε κατοικημένη περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας σήμερα το πρωί, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK προσθέτοντας ότι σπίτια και αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.Σύμφωνα με το NHK, δύο άνδρες μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε πέντε ανθρώπους, σκοτώθηκαν όπως και μια γυναίκα που ήταν μέσα στο σπίτι της.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Τόκιο ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι υπέστησαν "καρδιοαναπνευστική ανακοπή", μια αιτία θανάτου που συνήθως επικαλούνται αξιωματούχοι στην Ιαπωνία μέχρι τα αίτια του θανάτου να επιβεβαιωθούν από ιατροδικαστή.
Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν το αεροσκάφος να έχει συντριβεί ανάποδα πάνω στα ερείπια ενός καμένου σπιτιού, ενώ πυροσβέστες έριχναν νερό στα συντρίμμια από τα οποία αναδυόταν καπνός και διασώστες πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν θυμάτων. Πολλά γύρω σπίτια γύρω έδειχναν να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.
"Άκουσα έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο, σαν ένα φορτηγό να συντρίβεται σε σπίτι ... Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο, η φωτιά ειίχε φουντώσει", δήλωσε μια κάτοικος της περιοχής στο NHK.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι πέντε σπίτια και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.