ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα ξαναφήσετε το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο!

Φανταστείτε περίεργους θορύβους ξυσίματος να βγαίνουν από τη λεκάνη, ενώ είστε έτοιμοι να αποτίσετε φόρο… τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της μάταιας τούτης ζωής.

Κοιτάς κάτω και σε «καρφώνουν» τα λαμπιρίζοντα μάτια ενός αρουραίου μέσα από το νερό! Ο απόλυτος τρόμος!

Με αφορμή έτσι τις όλο και συχνότερες… επισκέψεις τρωκτικών σε βρετανικά σπίτια μέσω... τουαλέτας, το National Geographic έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει πόσο γρήγορα και εύκολα τα τρωκτικά κινούνται σε ένα σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Και αυτό γιατί οι αρουραίοι, όχι μόνο έχουν απίστευτη αντοχή και ευελιξία, όχι μόνο μπορούν να κολυμπήσουν για τρεις ολόκληρες ημέρες, κρατώντας την αναπνοή τους για τρία λεπτά, αλλά είναι ικανοί να ανιχνεύσουν και να πιεστούν για να περάσουν από τις στενότερες διαδρομές! Κάτι που σημαίνει ότι φρεάτια, σωληνώσεις και σχάρες δεν αποτελούν και κανένα ανυπέρβλητο εμπόδιο γι΄ αυτούς.

Μέσα σε όλα, προσθέστε και το γεγονός ότι η αποχέτευση αποτελεί και έναν λουκούλλειο διατροφικό παράδεισο για τα τρωκτικά, καθώς τα ανθρώπινα κόπρανα είναι ένας εκλεκτός τους μεζές και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσετε ξανά σηκωμένο το καπάκι της τουαλέτας. Άνδρες, γυναίκες…

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER