Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - σοκ: Κάμερα κατέγραψε τη δολοφονία Κολομβιανής δημοσιογράφου

Newsbomb

Σοκαρισμένη είναι η διεθνής κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία μιας Κολομβιανής δημοσιογράφου, μέρα μεσημέρι, έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου δούλευε.

Η Flor Alba Nunez Vargas περιμένει στην είσοδο του σταθμού, προκειμένου να μπει μέσα και να ξεκινήσει την εκπομπή της, όταν την πλησιάζει από πίσω ένας άνδρας φορώντας κράνος μοτοσικλέτας. Δευτερόλεπτα αργότερα την εκτελεί εν ψυχρώ, πυροβολώντας την στο κεφάλι!

Ο τρόπος της δολοφονίας μάλιστα, αλλά και η ψυχραιμία του δράστη, ο οποίος δεν δείχνει καν σημάδια βιασύνης να φύγει από το σημείο, σύμφωνα με τις Αρχές, ενισχύουν τα σενάρια περί εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου από έμπειρο εκτελεστή.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας να εξακριβώσουν την ταυτότητα του δολοφόνου, δίνοντας παράλληλα αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες.

dimosiografos

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η 25χρονη Κολομβιανή δημοσιογράφος μαχόταν με ιδιαίτερο σθένος εναντίον συμμοριών, καρτέλ ναρκωτικών και εμπόρων σάρκας, ενώ πολεμούσε και τη διαφθορά των τοπικών αρχόντων, έχοντας έρθει πολλές φορές σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, είχε δεχθεί αρκετές απειλές για τη ζωή της μέσω των λογαριασμών που διατηρούσε στα social media, από όπου πρόσφατα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μελών μιας συμμορίας, αλλά και αποκαλύψεις για διαφθορά πολιτικών προσώπων…