Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τώρα και στο Μεξικό: Στοματικός έρωτας για δωρεάν ποτά (video)

Newsbomb

Λουκέτο, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο μια γυναίκα απαθανατιζόταν να μαθαίνει ξένες… γλώσσες σε έναν άνδρα, με αντάλλαγμα δωρεάν ποτά, έβαλε διάσημο κλαμπ του Μεξικό.

Η μόδα του Magaluf φέρεται να πήρε διεθνείς… διαστάσεις, φθάνοντας μέχρι την Κεντρική Αμερική και το Βερακρούζ, όπου μια νεαρή γυναίκα δεν δίστασε να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν έφηβο, μπροστά σε δεκάδες θαμώνες ενός νυχτερινού μαγαζιού. Το έπαθλό της; Δωρεάν αλκοόλ…

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένας άνδρας εξηγεί στα ισπανικά στους παρευρισκόμενους τι πρόκειται να δουν τα… μάτια τους, την ίδια ώρα που ένας νεαρός στέκεται αμήχανα δίπλα του, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μία γυναίκα από το πλήθος αναλαμβάνει τα… υπόλοιπα.

Το θέμα ωστόσο πήρε τέτοια διάσταση που ο κυβερνήτης Javier Duarte έδωσε εντολή να κλείσει αμέσως το «Capezzio», στέκι πολλών διασημοτήτων της χώρας.

Και μπορεί πολλοί χρήστες του διαδικτύου να έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό α λα… Μαγκαλούφ, ωστόσο άλλοι υποστήριξαν πως η πόλη έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσει.

Όπως και να έχει, αναζωπύρωσε τις συζητήσεις γύρω από τα όργια στα οποία επιδίδονται οι Βρετανοί (κυρίως) τουρίστες στο ισπανικό θέρετρο τα τελευταία δύο χρόνια, προκαλώντας την παγκόσμια κατακραυγή.