Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» δέρνει στον «αέρα» εκπομπής την έγκυο φίλη του (video)

Newsbomb

Πανδαιμόνιο επικράτησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας, στην οποία ήταν φιλοξενούμενος ο θρύλος της μουσικής των τσιγγάνων, Nicolae Guta.

Ο διάσημος τραγουδιστής των τσιγγάνων, Nicolae Guta, «άστραψε και βρόντηξε» σε εκπομπή της ρουμανικής τηλεόρασης... όταν έμαθε ότι μια από της συντρόφους του, η οποία είναι και έγκυος... είχε ειδύλλιο με τον θετό του γιο!

O Nicolae, γνωστός για τη λατρεία του στο ασθενές φύλο, εμφανίσθηκε στην εκπομπή μαζί με την τελευταία κατάκτησή του, Iulia, χορεύτρια pole dancing, αλλά και την πρώην σύντροφό του, Narcisa Guta, και τον γιο της Nicu... ο οποίος αποδείχτηκε «πέτρα του σκανδάλου».

Κι ενώ η ώρα περνούσε και το κλίμα γινόταν ολοένα και πιο οικογενειακό, ο Nicu πέταξε την «βόμβα», ανακοινώνοντας στον πατριό του ότι είχε κοιμηθεί στο παρελθόν με τη σύντροφό του «βασιλιά των τσιγγάνων», η οποία λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανακοινώσει στο τηλεοπτικό κοινό ότι ήταν έγκυος.

Και κάπου εκεί το χάος... τα «ρουμανικά» είχαν την τιμητική τους και όλοι (λογικά) αναρωτιόντουσαν ποιος είναι ο πατέρας! Ο Nicolae, όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, εμφανώς νευριασμένος άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του, η οποία δεν έφερε αντίσταση.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνδρες της παραγωγής αποσύρουν από το πλατό τον «βασιλιά των τσιγγάνων» και το θερμό επεισόδιο τελειώνει εκεί...