Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η καρδιά αυτού του κοριτσιού σταματά 12.000 φορές την ημέρα! Ή αλλιώς… φτερνίζεται (video)

Newsbomb

Καταδικασμένο να φτερνίζεται 12.000 φορές την ημέρα, εξαιτίας μιας μυστηριώδους πάθησης, είναι ένα κοριτσάκι από το Τέξας.

Ακόμα και οι γιατροί μάλιστα αδυνατούν να δώσουν μια επιστημονική εξήγηση για το τι στο καλό αναγκάζει την καρδιά της Katelyn Thornley να σταματά 20 περίπου φορές το λεπτό, προκαλώντας της φρικτούς πόνους σε όλο της σχεδόν το σώμα.

Σύμφωνα πάντως με το CBS News, οι ειδικοί που εξέτασαν τη 12χρονη απέκλεισαν το ενδεχόμενο αλλεργίας ή ιού, ωστόσο κανείς από τους έξι δεν κατάφερε να εξακριβώσει τα ακριβή αιτία του ασταμάτητου φτερνίσματος που υποχωρεί μόνο με την παρέμβαση του Μορφέα…

«Αρχικά νόμιζα πως ήμουν απλά αλλεργική σε κάτι, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός φτερνιζόμουν όλο και συχνότερα», εκμυστηρεύτηκε η μικρή Αμερικανίδα, σκιαγραφώντας τον εφιάλτη που ζει καθημερινά: «Πονάω παντού, στην κοιλιά, στα πόδια… Νιώθω πολύ αδύναμη και τρώω μετά βίας».

«Ορισμένες φορές ονειρεύομαι να μπορούσα να αφήσω για λίγο το σώμα μου και να παρακολουθήσω τον εαυτό όταν κοιμάται, καθώς ακόμα και στα όνειρά μου φτερνίζομαι», καταλήγει η Katelyn, εκφράζοντας την ελπίδα πως μια μέρα κάποιος θα μπορέσει να εντοπίσει το πρόβλημά της και να τη βοηθήσει…