Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό αξιοθέατο του κόσμου (video+photos)

Newsbomb

Να φύγουν τρέχοντας και με την τρίχα κάγκελο, υπόσχεται στους επισκέπτες του ένα καινούριο αξιοθέατο που άνοιξε στην Καλιφόρνια, διεκδικώντας με ανατριχιαστικές αξιώσεις τον τίτλο που πιο τρομακτικού!

Και πώς όχι όταν τα 17 δωμάτια του «17th Door», τα οποία «δίνουν» ζωή στις φρικιαστικές σκέψεις μιας πρωτοετούς φοιτήτριας με το όνομα Πόλα, εγγυούνται μια εμπειρία βγαλμένη από τον χειρότερο εφιάλτη σου , παραπέμποντας σε ταινία τρόμου.

pola

Παραμορφωμένοι μανιακοί δολοφόνοι τους οποίους υποδύονται ηθοποιοί, θυσίες ζώων, αλλά και εφέ (τόσο οπτικά όσο και ηχητικά) που ακροβατούν στα όρια ψυχωτικής φαντασίας και ρεαλισμού, συνθέτουν ένα σκηνικό που «παγώνει» το αίμα.

thisiazwa

Και μπορεί βάσει… manual η «βόλτα» μέχρι την τελευταία πόρτα να διαρκεί 30 λεπτά, ωστόσο οι περισσότεροι δεν κατάφεραν να αγγίξουν ποτέ το πόμολό της! Και αυτό γιατί έκαναν χρήση της συνθηματικής λέξης, η οποία δεν είναι άλλη από το «έλεος», δίνοντας έτσι τέλος στον εφιάλτη τους.

17door2

Και αν δεν πειστήκατε ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος στο τρομακτικό αξιοθέατο επιτρέπεται μόνο αν υπογράψεις ένα έγγραφο που απαλλάσσει από οποιαδήποτε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του για ό,τι κακό σε βρει εκεί μέσα…