Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό μυστήριο του διαδικτύου! (video)

Newsbomb

Διαδικτυακό… σάλο έχει προκαλέσει ένας τρομακτικός γρίφος που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, αναζητώντας λύση.

Το απόκοσμο βίντεο στάλθηκε από άγνωστο σε μια εταιρία τεχνολογίας, ωστόσο κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να «σπάσει» το αποκωδικοποιημένο μήνυμα που πιστεύεται ότι κρύβει.

Σε αυτό, εμφανίζεται αρχικά ένας άνδρας, ο οποίος φορά μία μάσκα με ράμφος, υποδυόμενος γιατρό του «Μαύρου Θανάτου» (της επιδημίας πανώλης που ερήμωσε την Ευρώπη στο Μεσαίωνα), να σχηματίζει αριθμούς με τα δάχτυλά του, συνοδεία ενός αποκρουστικού ήχου. Ακολούθως, ένα φως αναβοσβήνει στην παλάμη του, ενώ παράλληλα τρομακτικές εικόνες - τις οποίες ερευνούν ερασιτέχνες ντεντέκτιβ του διαδικτύου, από κάθε γωνιά του πλανήτη- κάνουν την εμφάνισή (;) τους. Σε μία, μάλιστα, από αυτές μια φιμωμένη και γυμνή γυναίκα φέρεται να βασανίζεται…

Και μπορεί οι περισσότεροι να υποστηρίζουν ότι το βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα (ακόμη) διαφημιστικό τρικ, ωστόσο οι περισσότεροι συμφωνούν πως «πρόκειται για το πιο ανατριχιαστικό φιλμ – αίνιγμα» που έχουν δει ποτέ.