Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Τάισαν τίγρη με ζωντανό τράγο και έγιναν οι καλύτεροι... φίλοι! (video+photos)

Newsbomb

Με τον πιο πειστικό τρόπο γκρέμισε, όχι μόνο την εικόνα που είχαν γι΄ αυτούς οι εργαζόμενοι ενός πάρκου στη Σιβηρία, αλλά ολόκληρη τη… νομοθεσία της άγριας φύσης, ένας τίγρης.

Και πώς όχι, όταν αντί να ήταν ο τελευταίος που είδε ένας τράγος, ο οποίος του προσφέρθηκε στο… πιάτο για μεσημεριανό, έγινε ο καλύτερός φίλος του!

Η απίθανη αυτή φιλία, κόντρα σε όλους και σε όλα, ανάμεσα στην Amur και την Timur, άνθισε στο Safari Park του Shkotovsky της ρωσικής Άπω Ανατολής, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους υπεύθυνους του πάρκου.

tigris katsika copy

«Ταΐζουμε με μια ζωντανή κατσίκα ή τράγο τις τίγρεις μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ωστόσο ο συγκεκριμένος τράγος έχει καταφέρει να επιζήσει τέσσερις ολόκληρες ημέρες μέσα στο κλουβί, χωρίς να τον πειράξει», ανέφερε φύλακας του πάρκου, συμπληρώνοντας: «Τον αφήνει να κοιμάται ακόμα και στο κρεβάτι του»!

Όσο για τον τράγο, που όπως και να έχει πάντως το μέλλον του προδιαγράφεται αβέβαιο, κατέληξε: «Δεν έχει ξανασυναντηθεί με τίγρεις και προφανώς κανείς δεν του έχει μάθει να τις φοβάται»…