Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Δείτε το μεταλλαγμένο… αρουραίο που σκόρπισε τον τρόμο (video)

Newsbomb

Επ΄ αυτοφώρω, έναν τεράστιο αρουραίο στο μπάνιο του σπιτιού του συνέλαβε ένας Βρετανός.

Ο Duane Williams έστησε την κάμερα του λάπτοπ του στην τουαλέτα του σπιτιού του στο Νόττινχαμ, αφού είχε εντοπίσει περιττώματα αρουραίου.

Αυτό που ανακάλυψε ωστόσο ήταν περισσότερο τρομακτικό και αηδιαστικό από ό,τι περίμενε, διαπιστώνοντας πως ο «ένοχος» ήταν ένας μεταλλαγμένος ποντικός περίπου 30 εκατοστών!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο 31χρονος Duane μετακόμισε προσωρινά στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με την 26χρονη γυναίκα του, Nicola Woolley, και τα τέσσερα μικρά παιδιά τους, μετά από υπόδειξη της τοπικής υπηρεσίας Στεγαστικής Βοήθειας, λόγω κατασκευαστικής ζημιάς που προκλήθηκε στο προηγούμενο σπίτι τους.

«Είναι ζήτημα υγείας και ασφάλειας. Μετά είδαμε έναν άλλο αρουραίο να τρέχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Ανησυχώ ότι μπορεί να δαγκώσουν τα παιδιά μου», ανέφερε ο Duane, συμπληρώνοντας, αφού έδειξε στην κάμερα τα δαγκωμένα μπιμπερό: «Ο τετράχρονος γιος μου είναι τόσο φοβισμένος, αλλά τώρα δεν έχουμε κάπου αλλού να μείνουμε. Το σπίτι είναι απλά αηδιαστικό. Μόλις ήρθαμε, μετά από ημέρες η κόρη μας νοσηλεύτηκε με βρογχίτιδα λόγω του κρύου και της υγρασίας».

Αξίζει μάλιστα τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ειδικούς στα περί τρωκτικών, ο συγκεκριμένος «τρομοκράτης» χαρακτηρίστηκε ως μεταλλαγμένος εξαιτίας του μαύρου τριχώματός του, αλλά και της τόσο μεγάλης ουράς του…