Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο ξεμάλλιασμα ημίγυμνων γυναικών στη μέση του δρόμου! (video)

Newsbomb

Μαλλί με μαλλί, έξω από πολυσύχναστο κεμπαπτζιδικο πιάστηκαν δύο νεαρές Σκωτσέζες, προσφέροντας απλόχερα σοκαριστικές εικόνες στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και δωρεάν οφθαλμόλουτρο στους άνδρες αυτόπτες μάρτυρες.

Γιατί μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να τις χωρίσουν, αλλά δεν έλειψαν και αυτοί που όχι μόνο απολάμβαναν το πρωτοφανές θέαμα στο κέντρο του Αμπερντίν, αλλά επευφημούσαν για να δουν περισσότερα!

Ακόμα και με ολόγυμνα πάντως οπίσθια, η 19χρονη μελαχρινή δεν δείχνει καμία διάθεση… συμβιβασμού με την ξανθιά συνομήλική της, η οποία περισσότερο προσπαθεί να γλιτώσει από το μένος της, παρά να δώσει συνέχεια στον καυγά.

«Ναι το βίντεο κάνει το γύρο του Facebook και δεν χρειάζεται να με κάνετε tag. Το έχω δει, ξεπεράστε το», σχολίασε στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μελαχρινή πρωταγωνίστρια του βίντεο, συμπληρώνοντας: «Δεν έπρεπε να μείνω γυμνή. Δεν με νοιάζει όμως έτσι και αλλιώς γι΄ αυτό άντε γ@... Επίσης δεν έγινε χθες βράδυ, αλλά μία εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά».

imigimnes2

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο σημείο στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ για το περιστατικό απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε τέσσερις 19χρονους: τις δύο γυναίκες και σε δύο άνδρες…