Σκηνές που κόβουν το αίμα και παγώνουν την ανάσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε τούνελ της Μπογκοτά, μετά την… εισβολή ενός φορτηγού με πρόβλημα στα φρένα!

Το τρελό φορτηγό σκορπά τον τρόμο στο διάβα του, την ώρα μάλιστα που οι υπόλοιποι οδηγοί ελαττώνουν ταχύτητα λόγω έργων, ωστόσο ο φορτηγατζής, διατηρώντας την ψυχραιμία του και ξεδιπλώνοντας ικανότητες… πιλότου, καταφέρνει να περνά από όποιο άνοιγμα έβλεπε… πρόχειρο, προκαλώντας μόνο κάποιες υλικές ζημιές!

Απέφυγε μάλιστα εκτός από άλλα αυτοκίνητα, φορτηγά και εμπόδια για τα έργα, μέχρι και βυτιοφόρο, φλερτάροντας με… Κούγκι και άλλον κόσμο! Και όλα αυτά ενώ το φορτηγό του μετατρέπονταν σιγά-σιγά σε άμορφη μάζα λόγω των αναπόφευκτων συγκρούσεων με τοίχους και μπαριέρες, καθώς εκτός των άλλων είχε να αντιμετωπίσει και κατηφόρα!

Τελικά, ο οδηγός αποφάσισε και μάλλον σωστά - αφού όσο απίστευτο και αν μοιάζει από το βίντεο, υπήρξαν μόνο δύο ελαφρά τραυματίες (ο ίδιος και ένας επιβάτης αυτοκινήτου) και όχι εκατόμβη νεκρών - να βάλει τέλος στην ξέφρενη πορεία του πάνω σε ένα άλλο φορτηγό του εργοτάξιου!