Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρίστηκε με αυτό που αφαίρεσαν από το στομάχι της - Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που έχει δει ποτέ!

Newsbomb

Οι fans της γνωστής πλέον χειρουργού-δερματολόγου Dr Sandra Lee ή ευρύτερα γνωστή ως Dr Pimple Popper δεν θα απογοητευτούν από το νέο της… κατόρθωμα.

Από τη στιγμή έτσι που για κάποιον ανεξήγητο (;) λόγο κάθε βίντεό της γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο, εκείνη δεν σταματά να διαφημίζει τις υπηρεσίες της, αφού όσο αηδιαστικές είναι οι επεμβάσεις της, άλλο τόσο συναρπάζουν!

Στο τραπέζι της αυτή τη φορά ξάπλωσε μία γυναίκα η οποία είχε ένα γιγάντιο σπυράκι στο στομάχι της. Και μπορεί να ήταν ακίνδυνο, ωστόσο σύμφωνα με την Dr Lee, ήρθε αντιμέτωπη με ένα από τα μεγαλύτερα «μαυράκια» (blackhead) που έχει δει ποτέ!

«Όπως μπορείτε να δείτε, σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ήταν απλά ένα πολύ μεγάλο σπυράκι, το οποίο μπορούσε να αφαιρεθεί πολύ γρήγορα και εύκολα με λίγη τοπική αναισθησία και μερικά ράμματα», ανέφερε η χειρουργός από την Καλιφόρνια, συμπληρώνοντας: «Ήταν τόσο ωραίο που η ασθενής μάς επέτρεψε να τραβήξουμε βίντεο, ώστε να δει (και αυτή) πόσο εύκολα κατάφερε να απαλλαγεί από τον τεράστιο αυτό όγκο».