Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο διαδίκτυο με το βίντεο της φρίκης: Τάισαν πύθωνα με ζωντανό κουταβάκι!

Newsbomb

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φρικιαστική πράξη ενός ιδιοκτήτη πύθωνα να ταΐσει το ερπετό του με ένα ζωντανό κουταβάκι.

Το γεγονός μάλιστα ότι ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο επιτείνει την αίσθηση του αποκρουστικού, προκαλώντας δικαιολογημένα το μένος των διανοητικά υγειών ανθρώπων, οι οποίοι απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του (τουλάχιστον) ασυνείδητου και άρρωστου που επέβαλε το ανυπεράσπιστο κουταβάκι στο ανατριχιαστικό και δολοφονικό βασανιστήριο.

Στο βίντεο, δε, που ανέβηκε στο Weibo, δημοφιλές κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται και μια αντρική φωνή να λέει αρχικά «Δεν θα το φάει», συμπληρώνοντας αργότερα: «Εντάξει, αρκετά, αρκετά».

Πολλοί μάλιστα κατηγόρησαν για το βίντεο έναν Κινέζο, ο οποίος νωρίτερα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφία του με έναν παρόμοιο πύθωνα. Λόγω ωστόσο του σάλου που προκλήθηκε, έσπευσε να διαψεύσει ότι αυτός ήταν που τάισε το ερπετό του με το κουτάβι.

pithwnas2

«Δεν τράβηξα εγώ το βίντεο. Εγώ έβγαλα απλά μια φωτογραφία με έναν πύθωνα ο οποίος δεν είναι καν δικός μου. Το μέρος που τραβήχτηκε το βίντεο δεν είναι το σπίτι της φωτογραφίας», ισχυρίστηκε με μανδαρινή προφορά...