Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικές εικόνες από την αιματηρή έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ (pics+vid)

Newsbomb

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε πως δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και πως άλλοι τραυματίες παραμένουν στο σημείο της έκρηξης

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρα (18/04) από έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε πως δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και πως άλλοι τραυματίες παραμένουν στο σημείο της έκρηξης. Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη εργαζομένους σε συνεργεία διάσωσης, ανέφερε πως δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

je

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε πως η έκρηξη οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίχαελ Ζίνγκερμαν στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

«Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο Ζίνγκερμαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη στο λεωφορείο στην περιοχή Ντερέχ Χεβρόνα στην νοτιοδυτική Ιερουσαλήμ, κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.