Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Πήδηξε στο κλουβί με τις τίγρεις για να πιάσει το… καπέλο της!

Newsbomb

Τη σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα πήδηξε το φράχτη ασφαλείας ενός ζωολογικού κήπου στο Τορόντο για να πιάσει το… καπέλο της, το οποίο είχε πέσει μέσα στον περιφραγμένο χώρο όπου ζουν οι τίγρεις, κατέγραψε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο.

Ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο ανέφερε μάλιστα ότι εξετάζει το πρωτοφανές περιστατικό που προκάλεσε την… αναστάτωση μιας 7χρονης τίγρης της Σουμάτρας, η οποία κινήθηκε απειλητικά προς την τουλάχιστον ανόητη γυναίκα.

Για καλή της τύχη πάντως, αυτή κατάφερε να σκαρφαλώσει εγκαίρως το φράχτη και να βγει έξω.

Μια εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, ενός μεγάλου δασωμένου πάρκου που φιλοξενεί χιλιάδες ζώα, είπε ότι κανείς δεν γνώριζε κάτι για το συμβάν αυτό μέχρι που κυκλοφόρησε το βίντεο. «Απ' ό,τι καταλαβαίνω, αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου», ανέφερε η Τζένιφερ Τρέισι.

Σύμφωνα πάντως με την Τρέισι, δεν είναι ασυνήθιστο να πέφτουν διάφορα αντικείμενα στους χώρους όπου φιλοξενούνται τα ζώα, όμως κάλεσε τους επισκέπτες να επικοινωνούν με τους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου, καθώς αυτοί έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανακτήσουν τα αντικείμενα αυτά. «Δεν χρειάζεται να τα πάρετε μόνοι σας. Τηρείστε όσα αναγράφονται στις πινακίδες, έχουν λόγο που βρίσκονται εκεί», υπογράμμισε.

Η αντίδραση της τίγρης, της 7χρονης Χάρι, ήταν «ενστικτώδης» και δεν ανησυχεί τους ειδικούς, διευκρίνισε.
Και μπορεί η αφελής γυναίκα, η οποία φαίνεται μάλιστα να συνόδευε και τουλάχιστον ένα παιδί (!), να γλίτωσε από τα δόντια της τίγρης, δεν γλίτωσε όμως από τις… κατσάδες των παρευρισκομένων.
Ένας από αυτούς ακούγεται να της φωνάζει αποκαλώντας την «ηλίθια» και όχι άδικα.