Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Παίχτης reality πέφτει σε γκρεμό 9 μέτρων μπροστά στις κάμερες!

Newsbomb

Το αίμα των τηλεθεατών και των συμπαικτών του πάγωσε η ελεύθερη πτώση από ύψος 9 μέτρων ενός νεαρού συμμετέχοντα σε reality show επιβίωσης.

Ο 19χρονος Patrick Dauncey έχασε την ισορροπία του πέφτοντας πάνω σε κοφτερά βράχια κατά τη διάρκεια δοκιμασίας στο παιχνίδι επιβίωσης «The Island with Bear Grylls» του Channel, προκαλώντας σοκ.

«Πίστεψα ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έμενε παράλυτος και στη χειρότερη ότι θα ήταν νεκρός» δήλωσε ένας από τους συμπαίκτες του, ο οποίος μάλιστα είναι γιατρός, συμπληρώνοντας: «Αν δεν είχε πέσει έτσι και αν δεν είχε στην πλάτη του το σακίδιό του τότε θα έμενε σίγουρα παράλυτος».

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και ειδικός επιβίωσης Bear Grylls, γνωστός από το σόου «Man vs Wild», ανέφερε στη Mirror ότι είχε εκφράσει τις έντονες ανησυχίες του στους υπεύθυνους του παιχνιδιού για το ιδιαίτερα επικίνδυνο περιβάλλον του ερημικού νησιού στον Ειρηνικό.

«Πραγματικά ανησυχώ μήπως πεθάνει κάποιος. Να τους αφήνεις εκεί έξω απροστάτευτους με ματσέτες και όλα τα σχετικά. Είναι τόσο εύκολο να σου συμβεί κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο μάλιστα και αν φαίνεται απίστευτο βλέποντας το βίντεο, κάποιος από ψηλά στάθηκε στο πλευρό του Dauncey, καθώς τη γλίτωσε μόνο με ελαφρά τραύματα!