Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Έκανε ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπο και για να ομορφύνει και δείτε πώς έγινε!

Newsbomb

Ολοκαίνουρια… ζωή χάρισαν διάσημοι τηλεοπτικοί πλαστικοί χειρουργοίσε μία γυναίκα, η οποία εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια ζούσε στο περιθώριο εξαιτίας παραμόρφωσης στο πρόσωπο που προκάλεσαν ενέσεις με τσιμέντο.

Η Rajee Narinesingh ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς αντί να γίνει ομορφότερη όπως ήλπιζε, ξύπνησε στο χειρουργικό τραπέζι με ένα αποκρουστικό νέο πρόσωπο.

Έπεσε θύμα μιας κομπογιαννίτισσας αισθητικού, της Oneal Ron Morris, η οποία της είχε χορηγήσει παράνομα ενέσεις με τσιμέντο και στεγανωτικό ελαστικών στα ζυγωματικά, στο κούτελο και στο πηγούνι!

Τελικά κατέληξε με τεράστια εξογκώματα σε όλο της το πρόσωπο, από τα οποία μάλιστα δεν μπορούσε να απαλλαγεί, αφού λόγω της προσκόλλησης των ενθεμάτων στα νεύρα και τους μύες δεν ήταν δυνατή οποιαδήποτε διορθωτική επέμβαση.

Για καλή της τύχη απευθύνθηκε στη διάσημη εκπομπή «Botched» του καναλιού «E!» η οποία διορθώνει αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η Rajee μπορεί πλέον να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Έστω και αν χρειάστηκε να υπομείνει άλλα δύο χρόνια θεραπείας με στεροειδή, αφού οι πλαστικοί έκριναν ότι η άμεση επέμβαση αφαίρεσης των ενθεμάτων εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους…

tsimento2

Όπως δηλώνει πλέον η ίδια, ανέκτησε την αισιοδοξία της, ατενίζοντας με άλλο μάτι και ελπίδα την καινούρια της ζωή.