Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Σκότωσε με λοστό τον επίδοξο βιαστή της γυναίκας του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Newsbomb

Σοκ προκαλούν οι σκληρές εικόνες από τη δολοφονική επίθεση εκδίκησης ενός άνδρα στον επίδοξο βιαστή της γυναίκας του, που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο Mamadou Diallo πήρε, στην κυριολεξία, το νόμο στα χέρια του και με έλα λοστό χτύπησε μέχρι θανάτου τον Earl Nash.

Λίγο νωρίτερα, ο 61χρονος είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του, η οποία υποστήριξε πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πρώην κατάδικο στην πολυκατοικία του στο Μπρονξ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται μάλιστα από το βίντεο, ο Diallo αρχίζει και χτυπά με μανία τον Nash μόλις τον εντοπίζει ημίγυμνο στο ασανσέρ. Μάταια ο 43χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από την πρωτοφανούς σκαιότητας επίθεση.

Ο Earl Nash άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Lincoln από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, περίπου 3 ώρες αργότερα.

Και μπορεί ο Mamadou Diallo να συνελήφθη το ίδιο βράδυ, ωστόσο ενώ αρχικά κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, η κατηγορία που τον βαραίνει υποβαθμίστηκε σε επίθεση.


«Απείλησε τη γυναίκα μου», είπε φεύγοντας από τον ανακριτή ο κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι ενήργησε βρισκόμενος σε αυτοάμυνα.