Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Aστυνομικός σκότωσε Αφροαμερικανό μπροστά στη σύντροφο και το παιδί του (vid)

Newsbomb

Η σύντροφός του κατέγραφε με το κινητό της τον 32χρονο που ψυχοραγούσε και το μετέδωσε σε ζωντανό χρόνο στο Διαδίκτυο. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Λίγες ώρες μετά από τη δολοφονία ενός πολίτη από αστυνομικό στην Λουιζιάνα, ένας δεύτερος άνδρας έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στην Μινεσότα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος Philando Castile πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, με τη γυναίκα του και το παιδί τους στο όχημα, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της τροχαίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύντροφός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο επειδή είχε σπασμένο φλας. Ο Castile ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε άδεια οπλοφορίας και ότι είχε όπλο μαζί του.

Σύμφωνα με την κοπέλα όταν ο 32χρονος πήγε να πιάσει το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας για να την δείξει στον αστυνομικό, ο δεύτερος τον πυροβόλησε 4 φορές.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, λέγοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ο αστυνομικός έχει τεθεί σε άδεια.