Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ράγισαν καρδιές: Πέθαναν πιασμένοι χέρι - χέρι έχοντας ζήσει μαζί πάνω από μισό αιώνα! (vid)

Newsbomb

Ύστερα από 58 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά, ένα ζευγάρι από το Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τον οποίο σκέφτηκε να πορευθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο KTLA 5, ο Τζορτζ και η Όρα Λη Μαρτίνεζ πέθαναν χέρι – χέρι, θυμίζοντας σε πολλούς το συγκινητικό τέλος της ταινίας «Το Ημερολόγιο» (The Notebook), όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων πεθαίνει, όντας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Αυτά τα βλέπεις μόνο σε ταινίες όπως το “Notebook”», δήλωσε η κόρη του ζευγαριού, η Κορίνα Μαρτίνεζ.

«Ο πατέρας μου ήταν χασάπης στην Κρεαταγορά του Τόνι στην Κουλέμπρα. Εκεί γνώρισε τη μητέρα μου», πρόσθεσε η ίδια.

Ο Τζορτζ Ροντρίγκεζ ήταν πεζοναύτης. Αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του στον αμερικανικό στρατό, αυτός και η Όρα Λη παντρεύτηκαν.

Με τα χρόνια και οι δύο άρχισαν να υποφέρουν από άνοια. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, ο Τζορτζ υπέστη εγκεφαλικό. «Τους είχαμε εδώ στο σπίτι, στα κρεβάτια τους, τον έναν δίπλα στον άλλο», είπε η Μαρτίνεζ.

Την 1η Ιουνίου το ζευγάρι γιόρτασε την 58η επέτειο του γάμου του. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, ο Τζορτζ Ροντρίγκεζ πέθανε στον ύπνο του. Τρεις ώρες αργότερα η Όρα Λη πέθανε και αυτή κρατώντας σφιχτά το χέρι του συζύγου της.

«Η μητέρα μου έλεγε πάντοτε ότι θα έπαιρνε μαζί της τον πατέρα μου ή το αντίστροφο. Και να που συνέβη τελικά. Δεν πιστεύαμε πως θα γινόταν, αλλά έγινε», είπε η Τζόρτζια Πέρεζ, η δεύτερη κόρη του ζευγαριού.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο...