Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο-φρίκη: Ένας ξανθός «άγγελος» εκτελεί αιχμαλώτους του ISIS (Pics + Vid)

Newsbomb

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεοδόθηκε στη δημοσιότητα από τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό (ISIS), στο οποίο ένα ξανθό αγόρι με «αγγελικά» χαρακτηριστικά, αναγκάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ έναν κρατούμενο των ισλαμιστών στο Ιράκ.

Το δεκαπεντάλεπτο βίντεο πιστεύεται ότι καταγράφηκε πρόσφατα στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, την οποία ο ιρακινός στρατός ελπίζει να ανακτήσει από τον ISIS εντός του 2016.

Το βίντεο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Αλλά εάν επιστρέψετε, θα επιστρέψουμε 3» και περιλαμβάνει μια μακρά αφήγηση για τις αεροπορικές επιδρομές των συμμαχικών δυνάμεων κατά των θέσεων του ISIS, αναρτήθηκε χθες (19/9) σε διάφορες ιστοσελίδες της οργάνωσης.

Η αφήγηση του βίντεο κορυφώνεται με ένα ξανθό αγόρι με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας έως δέκα ετών, ντυμένο με στολή παραλλαγής, να λαμβάνει ένα μεγάλο περίστροφο και να ενθαρρύνεται να πυροβολήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού έναν αιχμάλωτο πολέμου, που φορά πορτοκαλί στολή.

Ο αφηγητής ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος που μόλις πυροβολήθηκε ήταν «κατάσκοπος», ο οποίος είχε συλληφθεί σε άγνωστη ημερομηνία στη Νινευή, κοντά στην Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Source: DailyMail.co.uk