Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Δείτε την πρώτη αόρατη… τηλεόραση! (videos+photos)

Newsbomb

Μια απίστευτη, νέα τηλεόραση μόλις παρουσιάστηκε και είναι εντελώς... αόρατη.

Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται ραγδαία, όλο και περισσότερα προϊόντα υπόσχονται να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό στο άμεσο μέλλον.

Και με τα μάτια… ορθάνοιχτα όταν πρόκειται για τη νέα τηλεόραση που είναι εντελώς… αόρατη!

Και αυτό γιατί με το πάτημα ενός κουμπιού, η ολοκαίνουργια Panasonic OLED TV, μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε ένα φύλλο γυαλιού.

Η οθόνη της, τεχνολογίας OLED, είναι κατασκευασμένη από ένα πολύ λεπτό πλέγμα, το οποίο είναι ενσωματωμένο σε ένα γυάλινο συρόμενο πορτάκι.

Ενώ η εικόνα της τηλεόρασης είναι ορατή ακόμα και με τον οπίσθιο φωτισμό, μόλις απενεργοποιείται είναι τόσο φωτεινή και σχεδόν δυσδιάκριτη από τις υπάρχουσες κοινές τηλεοράσεις.

Με το που απενεργοποιήσετε ωστόσο την τηλεόραση, αυτή γίνεται… αόρατη, λες και δεν υπάρχει!

Αν πάντως ενθουσιαστήκατε (και με το δίκιο της) οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η τηλεόραση θα παραμείνει στο στάδιο της ανάπτυξης για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια.

Η Panasonic δεν είναι ωστόσο η μόνη εταιρεία που πειραματίζεται πάνω σε μια πιο φουτουριστικό τηλεόραση, καθώς η LG παρουσίασε μία που τυλίγεται σαν εφημερίδα.

Ξεχάστε έτσι τις 4Κ και την εικονική πραγματικότητα. Σύντομα θα βλέπουμε σε τηλεοράσεις που διπλώνουν ή εξαφανίζονται τελείως!