Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Έξω φρενών» με τους οπαδούς του ο Τζάστιν Μπίμπερ – Δείτε τι έκανε κατά τη διάρκεια συναυλίας (Vid)

Newsbomb

Ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, δήλωσε ότι η απότομη αποχώρησή του από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην Αγγλία ήταν «αποτέλεσμα της απογοήτευσής του και όχι θυμού προς τους θαυμαστές του, που φώναζαν και δυσκόλευαν την επικοινωνία του μαζί τους».

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στους έφηβους σταρ άφησε το μικρόφωνο να πέσει από τα χέρια του και αποχώρησε από τη σκηνή, αφού είχε παρακαλέσει τους ακροατές του να σταματήσουν να ουρλιάζουν στο διάστημα μεταξύ τραγουδιών, σε συναυλία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στις 23 Οκτωβρίου.

«Θα υπάρξουν στιγμές που ξέρετε ότι θα πω το λάθος πράγμα γιατί είμαι άνθρωπος και δεν προσποιούμαι τον τέλειο... Δεν είμαι ρομπότ», είπε ο 22ετής τραγουδιστής στην Γλασκώβη το Σαββατοκύριακο, σε συναυλία της περιοδείας του "Purpose".

«Θα υπάρξουν στιγμές που αναστατώνομαι, θα υπάρξουν στιγμές που θυμώνω, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ματαίωση, αλλά θα είμαι πάντα ο εαυτός μου πάνω σ' αυτή τη σκηνή... Το μόνο που έκανα ήταν ότι ήθελα απλούστατα τον κόσμο να ακούσει, να μου δώσει την ευκαιρία να ακουστώ λίγο», είπε ο Μπίμπερ, ο οποίος ανάρτησε τις δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.