Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το σεξουαλικό βίντεο που ανατρίχιασε το διαδίκτυο: Έβαλε μέσα στο πέος του ένα...

Newsbomb

Όταν το αίμα σου έχει αντικατασταθεί από το αλκοόλ, τότε σου φαίνεται καλή ιδέα ακόμα και να βάλεις ένα καλώδιο USB μήκους 20 εκατοστών στο πέος σου.

Ευτυχώς πάντως μόνο για έναν Κινέζο, ο οποίος νόμισε ότι έτσι θα απογειωνόταν η ευχαρίστησή του! Τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, αναζητώντας έντρομος τη βοήθεια των γιατρών, αφού το αυτοσχέδιο σεξουαλικό του βοήθημα κόλλησε στο μόριό του!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Κινέζος, το όνομα του οποίου δεν είδε το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους, έψαχνε στο διαδίκτυο για «εναλλακτικούς» τρόπους, προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του χωρίς να υποχρεωθεί σε καμία γυναίκα. Ως άνθρωπος έτσι της τεχνολογίας είπε να την εντάξει στο πρόγραμμά του και για την ακρίβεια στην ατομική του… προπόνηση.

«Είδε ένα βίντεο στο ίντερνετ που έδινε οδηγίες για το πώς κάποιος θα ικανοποιηθεί με ένα καλώδιο φόρτισης. Βρήκε έτσι ένα και το έβαλε στην ουρήθρα του», εξήγησε ο χειρουργός που ανέλαβε να ανακουφίσει τον «άτακτο», σε βαθμό… ανωμαλίας, Κινέζο!

kalwdio peos

«Όταν ήρθε σε εμάς, ο πόνος του ήταν αβάστακτος. Ήταν πάντως ντροπιασμένος και μετανοιωμένος», αποκάλυψε επίσης ο γιατρός, ο οποίος πέρασε μία ώρα πάνω από το πέος του ασθενούς κατά τη διάρκεια της οποίας του έκοψε την ουρήθρα σε τρία σημεία, προκειμένου να καταφέρει τελικά να βγάλει το USB.

Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε, κράτησε ως ενθύμιο το καλώδιο σε ένα βάζο στο γραφείο του (μέσα φυσικά σε απολυμαντικό υγρό)! Μήπως δεν είναι και αυτός στα... τόσο καλά του;