Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: Περίμενε επί 5 ώρες για την τέλεια λήψη, αλλά ένας περαστικός τής χάλασε τα σχέδια! (video)

Newsbomb

Λίγο πριν φύγει το 2016, ίσως καταγράφηκε το πιο αστείο Photobombing της χρονιάς!

Το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί μία επίμονη φωτορεπόρτερ, που καλύπτει την κατεδάφιση τεσσάρων τεραστίων φουγάρων και ένας άγνωστος άντρας, χωρίς συναίσθηση του χώρου, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες!

Το αστείο αλλά και τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, την ώρα που θα κατεδαφίζονταν τέσσερα φουγάρα. Επί πέντε ολόκληρες ώρες, η Susan Angstadt, φωτορεπόρτερ, περίμενε με το τρίποδό της το τέλειο πλάνο, που θα δείχνει την καρέ – καρέ την κατεδάφιση. Όμως εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ένας άγνωστος άντρας τρέχει μπροστά από την κάμερα της φωτορεπόρτερ, τραβώντας βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και καταστρέφοντας τη δουλειά της!

«Έμεινα άναυδη, το λιγότερο. Στα επτά δευτερόλεπτα που είχα να τραβήξω το βίντεο και να απομονώσω κάποια πλάνα, δεν είχα χρόνο να αναπροσαρμοστώ για έναν άντρα που έτρεξε διαγώνια μπροστά μου, ο οποίος τραβούσε βίντεο. Στην αρχή ήμουν εξοργισμένη, αλλά τώρα όποτε βλέπω το βίντεο σχεδόν με πιάνουν τα γέλια», δήλωσε η φωτορεπόρτερ, που αν και δεν τράβηξε το τέλειο πλάνο, ωστόσο κατάφερε το βίντεο της να γίνει viral.