Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος: Μασκοφόρος περνάει τα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας κρατώντας σημαία του ISIS (vid)

Newsbomb

Ειδήσεις | Ισλαμικό Κράτος: Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο του YouTube και δείχνει έναν άνδρα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να περνάει τα αυστρογερμανικά σύνορα, κραδαίνοντας μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το επίμαχο βίντεο

Το βίντεο ανέβηκε στο Διαδίκτυο από έναν χρήστη με το ψευδώνυμο Βλαντ Τέπες (σ.σ. το όνομα του Κόμη Δράκουλα) και ήδη έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, καθώς προβάλλεται στον απόηχο της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο.

«Ένας Δανός πολίτης ντυμένος σαν τζιχαντιστής, κρατώντας σημαία του Ισλαμικού Κράτους και φέροντας ένα ψεύτικο όπλο, δείχνει πόσο αξιολύπητοι είναι οι έλεγχοι των συνόρων ανάμεσα σε Γερμανία και Δανία», έγραψε στο βίντεο ο χρήστης Τέπες.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε Γερμανία και Αυστρία ένα βίντεο που δείχνει έναν μασκοφόρο άνδρα να περνάει επιδεικτικά τα γερμανικά σύνορα, κρατώντας μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

«Ετοιμάσαμε μια δοκιμασία για τους ελέγχους στα σύνορα. Μπορεί ένας τρομοκράτης του ISIS να περάσει ανενόχλητος; Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Αισθάνεστε ασφάλεια με τα ανοιχτά μας σύνορα;», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο