Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Καθηγήτρια σεξοβόμβα θέλει να φορέσει προφυλακτικό σε μαθητή μπροστά στη φίλη του!

Newsbomb

Στα πράσα, να φλερτάρει με μια καθηγήτρια, «έπιασε» το φίλο της μια νεαρή μαθήτρια, η οποία τον ξεμπρόστιασε σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Μόνο που για πολλούς τού έπαιξε άσχημο και άδικο παιχνίδι…

Μία καθηγήτρια λοιπόν με άκρως σέξι ντύσιμο την έπεσε σε ένα αγόρι έξω από το σχολείο του. Τον ρώτησε αρχικά πού ήταν μια τάξη που έψαχνε, ωστόσο η αθώα συζήτηση γρήγορα εξελίχθηκε, όχι σε απλό φλερτ, αλλά σε… ακατάλληλη!

«Έχεις βάλει ποτέ προφυλακτικό; Εγώ μπορώ να σου δείξω», λέει η άτακτη γυναίκα στο μαθητή, ο οποίος μπορεί αρχικά να έχει κάποιους ενδοιασμούς απαντώντας: «Γιατί με ρωτάς τέτοια πράγματα;», ωστόσο γρήγορα υποκύπτει στον πειρασμό.
Τότε η «καθηγήτρια» προτείνει να πάνε σπίτι της, προκειμένου να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα… σεξολογίας με πρακτική εξάσκηση πάνω της! Το αγόρι συμφωνεί και ως επιβράβευση παίρνει ένα φιλί στο μάγουλο.

kathigitria2

Μόνο που κάπου εκεί κοντά ήταν και η φίλη του ανυποψίαστου αγοριού, η οποία και είχε στήσει όλο το σκηνικό, προκειμένου να διαπιστώσει αν της ήταν πιστό!

Και μπορεί μετά να ζήτησε συγγνώμη παραδεχόμενη ότι ήταν λάθος της και «δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Λυπάμαι», ωστόσο είχε γίνει στόχος επικριτικών σχολίων αφού ανέβασε το βίντεο στο κανάλι του YouTube «To Catch A Cheater»…

«Ήταν άδικο. Ποιο αγόρι δεν θα αντιδρούσε έτσι στο ξεδιάντροπο πέσιμο μιας τέτοιας καθηγήτριας;», υποστήριξαν οι περισσότεροι χρήστες. Κάτι πάντως που δεν βρήκε σύμφωνη τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία ξεκαθάρισε: «Προφανώς και δεν αγαπά το κορίτσι μου. Αυτός ο διεστραμμένος δεν πρόκειται να ξαναμπεί σπίτι μου»