Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το «καυτό» μοντέλο που αφήνει το μικρό ανιψιό της να «παίξει» με το στήθος της (video)

Newsbomb

Στο στόχαστρο της πλειοψηφίας των χρηστών του διαδικτύου όπου έγινε viral ένα βίντεο στο οποίο αφήνει τοπ μικρό της ανιψάκι να… ψαχουλέψει μέσα από το στηθόδεσμό της, έχει μπει ένα μοντέλο από τον Καναδά.

Κάποιοι μάλιστα χαρακτηρίζουν το επίμαχο βίντεο μέχρι και «αηδιαστικό», υποστηρίζοντας ότι έτσι ο μικρός εκπαιδεύεται για το πώς θα μετατραπεί σε ένα «σεξουαλικό τέρας». Άλλοι, δε, ακόμα πιο ακραίοι σημειώνουν πως οι γονείς του μικρού πρέπει να φυλακιστούν!

Η όμορφη Tillie Medland έχει προκαλέσει θύελλα ποικίλων αντιδράσεων με το βίντεο αυτό, το οποίο μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει η ίδια στο Instagram, όπου έχει πάνω από 16.500 followers.

Σε αυτό απαθανατίζεται ο μικρούλης να βάζει το χέρι του μέσα στο μπλουζάκι του νεαρού μοντέλου, να πιάνει το στήθος της και να «παίζει» μ' αυτό, την ίδια ώρα που η μητέρα του, η οποία τραβά βίντεο, και η Tillie χαμογελούν!

Η τελευταία έσπευσε πάντως να απαντήσει στους κατακριτές της, υποστηρίζοντας πως το βίντεο είναι όχι μόνο ιδιαίτερα «ξεκαρδιστικό», αλλά και «συγκινητικό», χωρίς πάντως να τους πείσει…

«Ως ενήλικες θα έπρεπε να απομακρύνετε το χέρι του παιδιού. Μπορεί να είναι μικρός και να μην καταλαβαίνει ακόμα, ωστόσο εσείς θα έπρεπε να το αποτρέψετε. Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι και αυτή ήταν ένας άντρας και ο μικρός ένα μικρό κοριτσάκι, αυτό το βίντεο δεν θα είχε καν το χρόνο να γίνει viral», έγραψε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι δείχνει πόσο αηδιαστική είναι αυτή η γυναίκα, ενώ οι γονείς θα ‘πρεπε να είναι στη φυλακή για παραμέληση και για απρέπεια».

Από την πλευρά της, η Tillie Medland έγραψε, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί: «Υπήρχαν πολλοί που δεν είχαν καμία αίσθηση του χιούμορ και λαμβάνουν τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά, ενώ δεν δίστασαν να πουν πράγματα όπως ότι εμείς διδάσκουμε το παιδί για να γίνει κάποιου είδους σεξουαλικό τέρας... Εγώ λέω «Σσσσς άνθρωποι, είναι μόλις δύο χρονών!»