Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Γυναίκα σύρθηκε πιασμένη σε πόρτα βαγονιού ενώ ο οδηγός... έτρωγε! (vid)

Newsbomb

Μια γυναίκαπου πήγε να μπει σε βαγόνι στο μετρό της Ρώμης πιάστηκε στην πόρτα και σύρθηκε ενώ ο συρμός ξεκίνησε και ανέπτυξε ταχύτητα την ώρα που ο οδηγός έτρωγε!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε βάρος της διαχειρίστριας εταιρείας, καθώς αρκετοί πλέον αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των δικλείδων ασφαλείας, αλλά και φυσικά σε βάρος του οδηγού.

Το ατύχημα δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο και θύμα ήταν η 43χρονη Natalya Garkovic, από τη Λευκορωσία. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Στο βίντεο από τις κάμερες του σταθμού φαίνεται, αρχικά, ο οδηγός να τρώει στην καμπίνα την ώρα που οι επιβάτες έμπαιναν στον συρμό. Την τελευταία στιγμή, η 43χρονη πάει να μπει στο τελευταίο βαγόνι αλλά κάνει ένα βήμα πίσω πιθανώς κατάλαβε πως οι πόρτες θα έκλειναν.

Μένει όμως πιασμένη από τις πόρτες και ο συρμός ξεκινά. Όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και στη συνέχεια ούρλιαζαν, ωστόσο ο συρμός ανέπτυξε ταχύτητα, σύροντας την 43χρονη.

Δείτε το βίντεο! (Προσοχή σκληρές εικόνες)