Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί ξανά το Παρίσι με επίθεση στον Πύργο του Άιφελ (vid)

Newsbomb

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να εισβάλει στο Παρίσι και συγκεκριμένα να «χτυπήσει» τον Πύργο του Άιφελ

Στο βίντεο το Παρίσι περιγράφεται ως «πρωτεύουσα του εκφυλισμού» από τους τζιχαντιστές οι οποίοι απειλούν με πολιορκία.

Το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα του Ισλαμικού Κράτους «Al-Abd al-Faqir Media», στη συνέχεια δείχνει κάτι που περιγράφεται ως «γαλλικό στρατιωτικό όχημα» που αντιπροσωπεύει το «στρατό του Σατανά» και οι εξτρεμιστές πραγματοποιούν μια ενέδρα.

Έπειτα, όσοι βρίσκονται στο όχημα καταδιώκονται από δύο άνδρες με κουκούλες και οδηγούνται στο απόσπασμα, όπου πυροβολούνται στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το PJ Media, ο τζιχαντιστής λέει στο βίντεο: «Αφού οι στρατιώτες του χαλιφάτου ολοκλήρωσαν την πολιορκία στην πόλη του Παρισιού, ο Αλλάχ οδήγησε τους στρατιώτες του να πλήξουν την πόλη από σήραγγες εδάφους και να αιφνιδιάσουν τον εχθρό με άμεση διπλή επίθεση».

Το βίντεο δείχνει τότε μια επίθεση -σαν βιντεοπαιχνίδι- που πραγματοποιείται στο κάτω μέρος του Πύργου του Άιφελ και στη συνέχεια χρησιμοποιείται το απόσπασμα από την ταινία του 2009 « G.I. Joe: The Rise of Cobra» για να απεικονίσει την πτώση του Πύργου στο έδαφος.

Πηγή: Daily Mail