Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός με τη Lindsay Lohan: Προσπάθησε να αρπάξει προσφυγόπουλο και έφαγε μπουνιά από τη μάνα (vid)

Newsbomb

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη γνωστή και μη εξαιρετέα Lindsay Lohan είδε το φως της δημοσιότητας.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός – τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας προσπάθησε, σε κατάσταση αμόκ, να αρπάξει τα παιδιά οικογένειας μεταναστών στη Μόσχα, επειδή... δεν της τα έδιναν, για να τα «σώσει»! Τελικά «έφαγε» μπουνιά από τη μάνα τους...

Η Lohan προσπάθησε να αποσπάσει ένα μικρό προσφυγόπουλο από την οικογένειά του, κάνοντας μάλιστα live μετάδοση στο Instagram από τη Μόσχα.

Και μπορεί το βίντεο να «κατέβηκε» άρον – άρον από το λογαριασμό της μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο είχε ήδη περάσει στην «αθανασία» του Διαδικτύου.

Στο βίντεο απαθανατίζεται να προσεγγίζει πρόσφυγες (ένα ζευγάρι και τα δυο παιδιά του) που κάθονται σε ένα δρόμο στην Μόσχα.

«θέλω να πείτε στην Αμερική τι χρειάζεστε και εγώ θα σας το δώσω», τους λέει, «πετώντας» μάλιστα και κάποιες αραβικές λέξεις.

Ακολούθως, διευκρινίζει πως θέλει να πάρει μαζί της τη γυναίκα και τα παιδιά, αλλά όχι τον άνδρα!

Μόνο που το ζευγάρι κάνει το λάθος (φυσικά) να αρνηθεί, εξοργίζοντας την κακομαθημένη Lindsay που δεν δέχεται εύκολα το «όχι».

«Είστε ντροπή της αραβικής κουλτούρας. Δεν φεύγω μέχρι να σας πάρω μαζί μου», ουρλιάζει, με τους πρόσφυγες να σηκώνονται να φύγουν.

Μόνο που δεν ήταν τόσο εύκολο να απαλλαχτούν από τη σταρ, η οποία τους ακολουθεί φωνάζοντας.

«Δεν θα σταματήσω, μπορώ να περπατάω για πάντα. Όλος ο κόσμος βλέπει τώρα τι συμβαίνει», συνεχίζει, μεταδίδοντας live η Lohan.

Και κάπου εκεί απλώνει το χέρι της για να αρπάξει το ένα από τα παιδιά!

Υπολόγιζε όμως χωρίς την αντίδραση της μητέρας, η οποία της έριξε μια μπουνιά, με την Αμερικανίδα να δηλώνει «τρομοκρατημένη» από την επίθεση…

Ακόμα πιο φυσιολογική από την αντίδραση της μητέρας, ήταν βέβαια αυτή των χρηστών στα social media, «κατακεραυνώνοντας» τη Lohan.