Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Στιγμές τρόμου για επιβάτες αεροπλάνου - «Το πλήρωμα ούρλιαζε "εκκενώστε", ακούσαμε έκρηξη»

Newsbomb

Στιγμές πανικού στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ περιέγραψαν επιβάτες του Airbus A320 με προορισμό τη Βιέννη.

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν σε πτήση της εταιρείας Laudamotion όταν το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ περιέγραψαν επιβάτες του Airbus A320 με προορισμό τη Βιέννη.

«Το πλήρωμα άρχισε να ουρλιάζει "εκκενώστε" και "πήδήξτε" και αυτό προκάλεσε πανικό» δήλωσε επιβάτης της πτήσης. «Είχαμε ακούσει ήδη έναν μεγάλο θόρυβο και είδαμε κάτι που έμοιαζε με έκρηξη» πρόσθεσε η ίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Στη μέση της διαδικασίας απογείωσης στο Στάνστεντ, ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος, σταμάτησε και όλοι βγήκαν από τις εξόδους κινδύνου. Μια από αυτές τις άνοιξε ένας φίλος μου. Ήταν πολύ τρομακτικό σίγουρα» περιέγραψε στο Twitter την εμπειρία του ένας άλλος επιβάτης.

Σε βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι 169 επιβάτες εγκαταλείπουν από τις φουσκωτές τσουλήθρες το αεροπλάνο που βρισκόταν ήδη στον διάδρομο απογείωσης.

Μέχρι στιγμής η Βρετανική Επιτροπή Αεροπορικών Ατυχημάτων δεν έχει ανακοινώσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ακύρωση της απογείωσης.

Όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου αναβλήθηκαν μετά τη μηχανική βλάβη που παρουσίασε το Airbus A320 κατά τη διαδικασία της απογείωσης, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου, το βράδυ της Παρασκευής (01/03).

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της εκκένωσης του αεροσκάφους.