ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό video: Αυτή είναι η στιγμή που είδε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της σε άλλον άνθρωπο

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα συναντά τον άνδρα ο οποίος δέχθηκε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της, έπειτα από μεταμόσχευση.

Η Ρεμπέκα Ανερσάνο συγκινημένη, είδε και άγγιξε και πάλι το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της.

Ο 21χρονος αδελφός της Ρεμπέκα, Τζόσουα, είχε χάσει τη ζωή του το 2012, όταν ένα μίνι βαν τον χτύπησε και πέρασε από πάνω του. Η οικογένειά του από το Μέριλαντ αποφάσισε να δωρίσει το πρόσωπό του για μεταμόσχευση.

Ο Ρίτσαρντ Νόρις, ο οποίος δέχθηκε τη μεταμόσχευση, είχε πέσει το 1997, σε ηλικία 22 ετών, θύμα ενός φρικτού ατυχήματος που τον παραμόρφωσε σχεδόν ολοκληρωτικά, καθώς δέχθηκε σφαίρες στο πρόσωπο.Ο Νόρις είχε υποβληθεί από τότε σε δεκάδες, με στόχο την αποκατάσταση του προσώπου του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, η κατάστασή του, τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και του είχε δημιουργήσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η οικογένεια Αβερσάνο όμως, του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία. Σε μια επέμβαση που διήρκησε 36 ώρες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μέριλαντ, ο Νόρις έλαβε τα δόντια, το σαγόνι, τους μυς της γλώσσας και τα νεύρα του Τζόσουα.

Ο 39χρονος Νόρις ευχαρίστησε την Ρεμπέκα στη συνάντηση που είχαν στο σπίτι του στην Βιρτζίνια. Εκείνη απλώνοντας το χέρι της, του είπε:

«Σε πειράζει να το αγγίξω;» και κάνοντας ένα βήμα πίσω του είπε:
«Ουάου, αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο μεγάλωσα».

Προτού ο Ρίτσαρντ μπει στο χειρουργείο, οι γιατροί του έδιναν 50% πιθανότητες να επιβιώσει. Εκείνος προτίμησε να τολμήσει, αφού ένιωθε ότι «ζούσε μια κόλαση».

Ευτυχώς η επέμβαση πήγε πολύ καλά, αναφέρει η Daily Mail.

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER