Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πορτογαλία: Συγκλονίζει το βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του λεωφορείου σε χαράδρα

Newsbomb

Βίντεο κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της πτώσης του λεωφορείου σε πλαγιά σε δρόμο στο νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας.

Τουλάχιστον 29 Γερμανοί πολίτες - 11 άνδρες και 18 γυναίκες - σκοτώθηκαν χθες Τετάρτη όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε στο νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας, όπου παραθέριζαν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα αφού μια γυναίκα που είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της Φουντσάλ υπέκυψε.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 55 τουρίστες, ένας ξεναγός και ο οδηγός όταν σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, στην κοινότητα Σάντα Κρουζ, ανατολικά της Φουντσάλ, της πρωτεύουσας του αρχιπελάγους.

Το λευκό λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο, ανατράπηκε και κατέληξε πεσμένο στο πλάι πάνω σε ένα οίκημα στην πλαγιά ενός λόφου.

Το δυστύχημα έγινε στις 18:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Ελλάδας) κοντά στο χωριό Κανίσο ντε Μπάισο, προάστιο της Σάντα Κρουζ, σύμφωνα με τον Φιλίπε Σόουζα, τον κοινοτάρχη.

«Μαθαίνουμε φρικτά νέα από τη Μαδέρα», ανέφερε μέσω Twitter ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Εκφράζουμε την πιο βαθιά μας θλίψη για όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα του λεωφορείου και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους τραυματίες», συμπλήρωσε.

Η τοπική κυβέρνηση στη Μαδέρα κήρυξε τριήμερο πένθος.