Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Netflix: Ετοιμαστείτε... έρχονται οι νέες σεζόν των πιο αγαπημένων σας σειρών!

Newsbomb

Μια από τις καλύτερες παρέες στην κάψα του καλοκαιριού αποδεικνύεται το Netflix και οι πιο επιτυχημένες του σειρές, που επιστρέφουν με νέα επεισόδια, σας προκαλούν να μείνετε σπίτι!

Stranger Things

Από τον Οκτώβρη του 2017, όταν και προβλήθηκε η δεύτερη σεζόν της sci-fi σειράς, περιμένουν οι φαν της να μάθουν τι καινούργιο περιμένει την παρέα των παιδιών του Hawkins.

Η 4η Ιουλίου πλησιάζει εκτός από εθνική γιορτή για τους Αμερικανούς είναι και η ημέρα πρεμιέρας του 3ου κύκλου.

Δείτε το τελικό, επίσημο τρέιλερ στη video gallery και το πρώτο τρέιλερ παρακάτω...

Αλλά κι ένα... μίνι τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον καρδιοκατακτητή Billie:

Επίσης, το Netflix έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα πόστερ της σειράς, το οποίο μπορεί και να κρύβει μυστικά για το τι επιφυλάσσει η νέα σεζόν.

Το νέο πόστερ.Netflix

Ας δούμε τα μυστικά, όπως τα... φέρνει στο φως το "Empire Magazine":

Οι δημιουργοί του Stranger Things είναι πολύ προσεκτικοί στο να μην αφήνουν να διαρρέει το παραμικρό για την υπόθεση όμως το "Empire Magazine" αποκρυπτογράφησε το πόστερ και παρουσίασε τα αποτελέσματα:

Γνωρίζουμε ότι η υπόθεση της 3ης σεζόν διαδραματίζεται στο Hawkins της Indiana, το καλοκαίρι του 1985. Το σχολείο έχει τελειώσει, ένα καινούργιο εμπορικό κέντρο έχει ανοίξει στην πόλη και οι πρωταγωνιστές έχουν πλέον μεγαλώσει.

Το ρομάντσο έρχεται σε πρώτο πλάνο και περιπλέκει τη δυναμική της ομάδας καθώς όλοι πρέπει να μάθουν πώς να μεγαλώσουν χωρίς να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Παράλληλα όμως, ο κίνδυνος ελλοχεύει. Όταν παλιοί και νέοι εχθροί απειλούν , η Eleven και οι φίλοι της διαπιστώνουν ότι το κακό δεν έχει τέλος και μάλιστα εξελίσσεται.

Η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Orange Is The New Black

Τα κορίτσια του Λίτσφιλντ επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για την 7η και τελευταία σεζόν, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, θα δούμε την πρωταγωνίστρια Πάιπερ, εκτός φυλακής.

La Casa De Papel

19 Ιουλίου... η ημερομηνία που περιμένουν με αγωνία οι -εκατομμύρια- φανατικοί τηλεθεατές του "La Casa de Papel".

Κατ' αρχήν, πριν συνεχίσετε, να ξεκαθαρίσουμε ότι ακολουθούν spoiler. Αν λοιπόν δεν έχετε κάνει το καθήκον σας, δηλαδή αν δεν έχετε ολοκληρώσει τις δύο πρώτες σεζόν, μην συνεχίσετε το διάβασμα.

Οι υπόλοιποι... συνεχίστε...

Λοιπόν, σύμφωνα με το φινάλε της δεύτερης σεζόν της λατρεμένης σειράς του Netflix, η ληστεία έγινε και η ομάδα κατάφερε να δραπετεύσει με τα χρήματα, χωρίς να συλληφθεί κάποιος.

Οι φανατικοί του Professor, της Τόκυο και του Αρτουρίτο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ακόμα είναι άγνωστος ο τρόπος που θα συνεχιστεί η πλοκή της σειράς.

Στο πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν ο profesor σε πρώτο πλάνο να φοράει στην αρχή την κλασική αγαπημένη μάσκα - σύμβολο της ληστείας- του Σαλβαδόρ Νταλί, την οποία και αφαιρεί μετά.

Βγάζοντας τη μάσκα, ο Καθηγητής εξηγεί το κόνσεπτ του νέου κύκλου:

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία.

Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά», ξεκαθαρίζει ο πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για το promo της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix, το πρωταγωνιστικό καστ με μουσική υπόκρουση το θρυλικό «Bella Ciao» επανασυνδέεται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

Ταυτόχρονα παρουσιάζονται και τα νέα μέλη, όπως ο Hovik Keuchkerian (Bogota), η Najwa Nimri (Alicia), ο Fernando Cayo (Tamayo) και ο Rodrigo de la Serna (The Engineer).

Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στη δράση είναι οι Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (Coronel Prieto) και Mario de la Rosa (Suarez) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Άλλη μια έκπληξη για τους φαν της σειράς, ήταν η εμφάνιση του «Berlin» (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν.

Και μια... υπενθύμιση!

Ήδη στην πλατφόρμα του Netflix, σας περιμένει η δεύτερη σεζόν του "Dark", της γερμανικής sci-fi σειράς, που έχει κλέψει την παράσταση.

Και πριν δείτε το τρέιλερ, να σας ενημερώσουμε ότι το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η σειρά θα έχει και τρίτη σεζόν!