ΚΥΠΡΟΣ

Νέες συλλήψεις και αναπάντητα ερωτήματα για το φονικό της Πάφου

Νέες συλλήψεις και αναπάντητα ερωτήματα για το φονικό της Πάφου

Χειροπέδες και στη μητέρα του 29χρονου υπόπτου αλλά και σε νεαρή υπάλληλο του.


Περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της νεαρής εγκύου και της 3χρονης κορούλας της στην Πάφο της Κύπρου.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και της μητέρας του 29χρονου κομμωτή και συντρόφου της 24χρονης Μολδαβής, που θεωρείται ύποπτος για το φονικό.

Κατηγορείται για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων. Συνελήφθησαν επίσης η θεία του και μία 16χρονη, εργαζόμενη στο κομμωτήριο.

Στο μεταξύ, στις 14:00 θα τελεστούν οι κηδείες των δύο θυμάτων από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της τρίχρονης Βικτώριας ο οποίος καλείται να συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία το αγγελούδι του και την πρώην σύντροφό του.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες περί ύπαρξης συμβολαίων για την παραχώρηση υπό τύπου δανείου από τη Μολδαβή ύψους 300 χιλιάδων ευρώ στον 29χρονο σύντροφο της, τα οποία θα επέστρεφε σ’ ένα χρόνο με τόκο, επιβεβαιώνονται.

Το υπέρογκο αυτό ποσό θα το έδινε ο παππούς του θύματος, που ζει στη Μολδαβία. Ωστόσο τα έγγραφα δεν υπογράφηκαν, έπειτα από παρέμβαση Ρωσίδας, φίλης του θύματος, που τη συμβούλευσε να μην υπογράψει.

Ο 29χρονος πήγε στο δικηγορικό γραφείο και παρέλαβε τα ωστόσο τα ανυπόγραφα έγγραφα.

Τι είπαν στις απολογίες οι συλληφθέντες
Σύμφωνα με πληροφορίες των ανακριτικών και διωκτικών αρχών, τον 29χρονο ενοχοποιεί ένα μπουφάν και μια τσάντα. Αντικείμενα που εικάζεται ότι είχε κρύψει σε χώρο του κομμωτηρίου.

Κατά το στάδιο της ανάκρισης, η 16χρονη υπάλληλος υποστήριξε ότι η μητέρα του 29χρονου την προέτρεψε να της τα παραδώσει τα οποία στη συνέχεια εκείνη φρόντισε να εξαφανίσει.

Κατηγορίες που αποκρούει η μητέρα του βασικού υπόπτου η οποία απλά παραδέχεται ότι την ημέρα που φέρεται ότι «εξαφανίστηκαν» τα στοιχεία εκείνη βρίσκονταν στο κομμωτήριο.

Ουδεμία ανάμειξη με το διπλό φονικό ισχυρίζεται ότι έχει ο 29χρονος σύντροφος της Μολδαβής.

Διαβάστε επίσης:

Κτηνώδεις οι δολοφονίες μάνας και κόρης στην Κύπρο

Βασάνισε μέχρι θανάτου το τρίχρονο αγγελούδι

Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο


Πηγή: sigmalive.gr