ΚΥΠΡΟΣ

Σοκ στην Κύπρο: Νεκρός 14χρονος – Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Σοκ στην Κύπρο: Νεκρός 14χρονος – Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία
pixabay

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λευκωσίας από την είδηση ότι ένα 14χρονο αγόρι -που φέρεται να αντιμετώπισε ενδοοικογενειακά προβλήματα- βρέθηκε νεκρό το βράδυ της Πέμπτης (05/09).

Το παιδί εντοπίστηκε από τον πατέρα του και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, βίωνε εδώ και αρκετά χρόνια πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα. Το Γραφείο Ευημερίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ενήμερο για τα ζητήματα που αντιμετώπιζε το ανήλικο παιδί που, λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων, είχε εγκαταλείψει το σχολείο προσπαθώντας να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 14χρονος εργαζόταν αρκετές ώρες την ημέρα και δεν ζούσε όπως τα αδέλφια του ή άλλα παιδιά της ηλικίας του, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη του επιθυμία ήταν να επιστρέψει στο σχολείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις δουλειές τις οποίες αναγκαζόταν να κάνει, ήταν πολύ βαριές για ένα παιδί.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση θανάτου του 14χρονου αγοριού, καθώς οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ένα ευγενικό παιδί που πάντα συνόδευε και πρόσεχε τα δύο μικρότερα αδέλφια του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Με πληροφορίες από sigmalive.com και reporter.com.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παιδεία: Αλλάζουν όλα στα Πανεπιστήμια - Αυτό είναι το σχέδιο και οι προτάσεις του υπουργείου

Σάλος: Παντρεμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια στο κρεβάτι με σχεδιαστή!

Σχετικές ειδήσεις