ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Έκρηξη βόμβας στα γραφεία γνωστού ειδησεογραφικού ομίλου (pics)

Κύπρος: Έκρηξη βόμβας στα γραφεία γνωστού ειδησεογραφικού ομίλου (pics)
Pixabay

Η έκρηξη σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/03)

Με το πρώτο φως της ημέρας ανακριτές και πυροτεχνουργοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού έπιασαν δουλειά για να διερευνήσουν τα κίνητρα πίσω από την βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο ειδησεογραφικός όμιλος MC Digital Media, μέλος του οποίου είναι η CyprusTimes, το Protathlima, το Shootandgoal, η Showbiz και το Lady Times.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της MC Digital Media, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 και σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στην κύρια είσοδο των γραφείων του δημοσιογραφικού ομίλου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο.

«Η Αστυνομία βρίσκεται στα αρχικά στάδια και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι στα χέρια της με σκοπό να προσδιορίσουμε την κατεύθυνση της εγκληματικής αυτής ενέργειας», είπε ο κ .Σωτηριάδης, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος της Αστυνομίας είναι η άμεση εξιχνίαση, η σύλληψη των δραστών και η παραπομπή τους ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι η Αστυνομία ανησυχεί για το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια εναντίον ενός ομίλου που σχετίζεται με το δημοσιογραφικό λειτούργημα και διαμήνυσε ότι οι έρευνες θα ενταθούν προς πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα η Γενικός Διευθυντής του Ειδησεογραφικού Ομίλου MC DIGITAL MEDIA Χρίστος Μαραγκός διαμηνύει ότι δεν θα φιμώσουν το δημοσιογραφικό έργο τέτοιες καταδικαστέες ενέργειες.

Πηγή: cyprustimes.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Επιβεβαιώθηκε ένατο κρούσμα

«Βόμβα» Αποστολάκη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία