ΚΥΠΡΟΣ

Έρευνα για την υπόθεση εμπλοκής της Κύπρου στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης (vid)

Έρευνα για την υπόθεση εμπλοκής της Κύπρου στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης (vid)
Η Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου Στέφη Δράκου
ALPHA CYPRUS

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με τον Αρχηγό Αστυνομίας ο οποίος όπως είπε σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζεται ώστε να μην αποσιωπηθεί οτιδήποτε ενδέχεται να υπάρχει πίσω από τους ισχυρισμούς. Ανέφερε ότι έχει λάβει την επιστολή του Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστου Χριστοφίδη.

«Αυτό που γνωρίζω μιλώντας με τον Αρχηγό Αστυνομίας είναι ότι βρίσκεται αμέσως από την ώρα που πήρε την επιστολή, σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελία και ενεργεί με το σωστό τρόπο για τη διερεύνηση αυτής της πολύ σοβαρής καταγγελίας. Η δικαιοσύνη στην Κύπρο θα δουλέψει και δουλεύει. Δεν έχουν σχέση τα ονόματα αλλά κατά πόσο στοιχειοθετείται συγκεκριμένο αδίκημα. Αυτό να το αφήσουμε στην Αστυνομία που αναλαμβάνει τις έρευνες και τον Γενικό Εισαγγελέα που αναλαμβάνει τις ποινικές διώξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Mιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ανέφερε ότι τα περισσότερα στοιχεία που έχει στη διάθεση του τα συνέλεξε από μαρτυρίες κοπέλων που έχουν βιώσει αυτά τα πράγματα. Είπε επίσης ότι τα κυκλώματα δρουν σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα αλλά και στην Κύπρο. Έκανε λόγο για συγκεκριμένο όνομα μεγάλης οικογένειας στην Κύπρο και ανέφερε πως έχει και άλλα στοιχεία στην κατοχή του τα οποία δεν δημοσιοποιεί αλλά θα τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές.

Νωρίτερα μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Χρίστος Χριστοφίδης ανέφερε πως είναι σε συνεχή επαφή με τον άνθρωπο που αποκάλυψε τις εγκληματικές ενέργειες στην Ελλάδα Ηλία Γκιώνη ο οποίος σε συνεννόηση μαζί του θα καταγγείλει γραπτώς με επιστολή του στον Αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας όσα γνωρίζει για την εμπλοκή Κυπρίων και της Κύπρου σε αυτό το κύκλωμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.