ΚΥΠΡΟΣ

Σε λευκό κλοιό η Κύπρος! Μοναδικές εικόνες από το κατάλευκο Τρόοδος (pics)

Σε λευκό κλοιό η Κύπρος! Μοναδικές εικόνες από το κατάλευκο Τρόοδος (pics)
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται κι αυτή τη εβδομάδα η Κύπρος!

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, από τις χιονοπτώσεις χθες βράδυ στο Τρόοδος, προστέθηκαν 4 εκατοστά χιόνι.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένης ελαφράς βροχής ή και ελαφράς χιονόπτωσης, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα νότια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 78 εκατοστά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.