ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ψάχνουν και τέταρτο ύποπτο για την δολοφονία 53χρονου (pics+vid)

Κύπρος: Ψάχνουν και τέταρτο ύποπτο για την δολοφονία 53χρονου (pics+vid)

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Yπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι τρείς ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση αναφορικά με το φόνο του 53χρονου Αντρέα Ευαγγέλου.

Το φονικό έγινε το βράδυ της Τρίτης 28/12/2021 έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε στην περιοχή Μακένζι.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο ηλικίας 44 ετών που βρίσκεται ήδη στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος για άλλη υπόθεση και δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 19 ετών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα μετά από ευρεία επιχείρηση των Αρχών σε υποστατικά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι Αρχές αναζητούν και τέταρτο ύποπτο για το στυγερό έγκλημα, που φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τους υπόπτους.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία αξιολογεί και επεξεργάζεται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων και του θύματος, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον μπορεί να εξασφαλιστεί επιστημονική μαρτυρία για το έγκλημα.

Το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης των τριών υπόπτων για άλλες έξι ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας δεν διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η είσοδος στην αίθουσα επετράπη μόνο σε αστυνομικούς για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού.

ΠΗΓΗ: alphanewslive.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.