ΚΥΠΡΟΣ

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στα Κατεχόμενα: «Ο γιος μου δεν ήταν βαρόνος ναρκωτικών»

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στα Κατεχόμενα: «Ο γιος μου δεν ήταν βαρόνος ναρκωτικών»
Ο Φάλγιαλι ήταν ένα από τα ονόματα που ο Πέκερ κατηγόρησε για διακίνηση κοκαΐνης μαζί με τον γιο του πρώην Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ
ALPHA CYPRUS

“Υπάρχουν ατελείωτα ψέματα για τον γιο μου”, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Σοζτζού Τζαχίτ Φάλγιαλι, ο πατέρας του Τ/Κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι 

"Γράφεται και λέγεται μάλιστα ότι ο γιος μου είναι βαρόνος ναρκωτικών. Τί ναρκωτικά; Ο γιος μου ήταν ο χειρότερος εχθρός όσων το έκαναν, πόσο μάλλον το εμπόριο ναρκωτικών. Πολεμούσε αυτούς τους βρώμικους. Προσπαθούσε να απαλλαγεί από αυτές τις βρωμιές. Αλλά του έκλεισαν τον δρόμο" επισημαίνει ο πατέρας του Χαλίλ Φάλγιαλι και τονίζει ότι “η οικογένεια θα αναζητήσει τους λόγους που διαπράχθηκε η δολοφονία”.

“Θα τους ζητήσουμε να μας πουν τι γνωρίζουν, για το αν έχει απειληθεί λόγω της δουλειάς του, εάν ναι, ποιοι τον απείλησαν, η συχνότητα των απειλών, τις συζητήσεις που έγιναν εντός της οικογένειας για αυτό το θέμα, και για τα ζητήματα χρέους και πιστώσεων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, θα αποκαλυφθούν πάρε-δώσε πίσω από τη δολοφονία”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χαλίλ Φάλγιαλι ήταν ένα από τα ονόματα που ο Σεντάτ Πέκερ κατηγόρησε για διακίνηση κοκαΐνης μαζί με τον γιο του πρώην Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ και τον πρώην Τούρκο Υπουργό Δικαιοσύνης Μεχμέτ Αγάρ στο 7ο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου 2021.

Μετά τους ισχυρισμούς του Σεντάτ Πέκερ, ο Χαλίλ Φάλγιαλι προέβη σε μια δήλωση την ίδια μέρα αναφέροντας ότι “ούτε με τον Μπιναλί Μπέη ούτε και με τον γιο του Μπιναλί Μπέη έχω συναντηθεί ποτέ στη ζωή μου…. Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε στα τρία μέτρα δεν τους πλησίασα, δεν τους είδα, δεν τους γνωρίζω”.

ΠΗΓΗ: alphanewslive.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Κατεχόμενα - «Γάζωσαν» επιχειρηματία με 18 σφαίρες (vid+pics)

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στα Κατεχόμενα: Eντοπίστηκαν και ρούχα του δολοφόνου