ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Συνάντηση Τατάρ με Βρετανούς που μένουν στα κατεχόμενα

Κύπρος: Συνάντηση Τατάρ με Βρετανούς που μένουν στα κατεχόμενα

Ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ συναντήθηκε με τα μέλη της επιτροπής Βρετανών κατοίκων της κατεχόμενης Κύπρου (BRS), στα οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμβολή των Βρετανών και των άλλων αλλοδαπών που διαμένουν στα κατεχόμενα στην βελτίωση του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο της Κυριακής, χαρακτηρίζοντας την BRS ως μια από τις σημαντικότερες οργανώσεις των Βρετανών και των αλλοδαπών στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ εξέφρασε την εκτίμησή του για την συμβολή της οργάνωσης στην βελτίωση του ψευδοκράτους σε όλους τους τομείς, από την υγεία μέχρι και τις αγαθοεργίες.

Ο πρόεδρος της BRS, Peter Wilkins ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα όπως οι «άδειες αγοράς ακινήτων», οι οίκοι ευγηρίας, η ανάγκη για καλύτερη ρύθμιση μετά το περιστατικό στον οίκο ευγηρίας στο κατεχόμενο Τρίκωμο και προβλήματα διαμονής και ανανέωσης της «βίζας» μερικών ατόμων λόγω βραδύτητας των διαδικασιών έκδοσης «άδειας παραμονής».

Ο Wilkins ευχαρίστησε τον κ. Τατάρ για την πλήρη του στήριξη και τον χαρακτήρισε πραγματικό φίλο της κοινότητας των Βρετανών και των αλλοδαπών.

Πηγή: ΚΥΠΕ