ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου με τρακτέρ

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου με τρακτέρ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε 28χρονος έπειτα από σοβαρό τραυματισμό του από χειροκίνητο τρακτέρ, ενώ καλλιεργούσε αμπέλι στην περιοχή των Κουκλιών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ενώ ο 28χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια αμπελιού, χρησιμοποιώντας χειροκίνητο τρακτέρ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ στην σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό του 28χρονου.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επεγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι ο 28χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 59χρονου εργοδότη του και ιδιοκτήτη του αμπελώνα, αλλά και του 28χρονου που διαμένει και εργάζεται παράνομα στην Κύπρο .

Τις συνθήκες τραυματισμού του 28χρονου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ