ΚΥΠΡΟΣ

Τραγωδία νιόπαντρου: Έπεσε το αεροπλάνο, κατέληξε στους καρχαρίες

Τραγωδία νιόπαντρου: Έπεσε το αεροπλάνο, κατέληξε στους καρχαρίες

Μοιραίο παιχνίδι για έναν 27χρονο Κύπριο, ο οποίος ήταν σε ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του στην Καραϊβική.

Ιατρικό αεροπλάνο που τον μετέφερε σε νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατέπεσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα, η αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σε μία περιοχή γεμάτη καρχαρίες.

Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος, ο γιατρός και η νοσοκόμα, επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου.

Πρόκειται για τον νιόπαντρο Παναγιώτη Βρυωνίδη, ο οποίος αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η καρδιά του θα σταματούσε να χτυπά για πάντα, σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του... στο ταξίδι του μέλιτος.

Η γέφυρα σωτηρίας κατέληξε σε τραγωδία

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας με τη γυναίκα του αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως, σύμφωνα με το Sigmalive.gr, μεταφέρθηκε από το πλοίο που βρισκόταν στο νησί Άγιος Μαρτίνος, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του σε νοσοκομείο της γαλλικής Μαρτινίκα. Μέσω της ασφαλιστικής του εταιρείας και του Υπουργείου Εξωτερικών έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες. Αμέσως στήθηκε γέφυρα σωτηρίας...

Όλα ήταν έτοιμα για την μεταφορά του 27χρονου άνδρα στο νησί. Τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν από τη στιγμή της απογείωσης του αεροπλάνου να γίνει το μοιραίο...

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ιατρικό αεροπλάνο πετούσε ιδιαίτερα χαμηλά λίγο πριν την πτώση του στη θάλασσα.

Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη

Το ζήτημα χειρίζονται οι Πρεσβείες της Κύπρου στην Ουάσινγκτον και στο Παρίσι, οι οποίες εργάζονται αφενός για τη στήριξη της συζύγου του, η οποία μετέβη με άλλο αεροσκάφος στη Μαρτινίκα και αφετέρου για τη μεταφορά της σορού στην Κύπρο.

Τα σωστικά συνεργία ανέφεραν ότι το αεροπλάνο κατέπεσε σε μια περιοχή που ήταν γεμάτη καρχαρίες.

Σύμφωνα με ανταπόκριση των αρχών ασφαλείας, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία ανήκουν στους επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους.

Η εταιρεία είχε κακό όνομα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά του άτυχου Παναγιώτη, δεν έχει το καλύτερο όνομα στο νησί, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος έδωσε την άδεια για την χρήση του συγκεκριμένου αεροσκάφους.

Η Γαλλική Πολιτική Αεροπορία, ήδη άρχισε τις έρευνες και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.