ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Στο νοσοκομείο 5 ενήλικες και 2 παιδιά μετά από τροχαίο

Κύπρος: Στο νοσοκομείο 5 ενήλικες και 2 παιδιά μετά από τροχαίο
Σε σοβαρή κατάσταση 9χρονος
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, παρά την Γιόλου, με αποτέλεσμα επτά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Πάφου.

Το τροχαίο σύμφωνα με τις εξετάσεις της Τροχαίας Πάφου συνέβη στον δρόμο από την Γιόλου προς το Στρουμπί, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονη και στο οποίο επέβαινε και ο 35χρονος γιος της, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα στο οποίο επέβαινε ζεύγος 52χρονου και 44χρονης, μαζί με τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 9 και 8 ετών αντίστοιχα.

Το όχημα του ζεύγους, μετά την σύγκρουση χτύπησε σε προπορευόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε 41χρονος.

Από τη σύγκρουση και τα επτά πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι σοβαρότερη είναι η κατάσταση της 55χρονης οδηγού του πρώτου οχήματος, που υπέστη κάταγμα στον αυχένα, καθώς και του 9χρονου αγοριού. Οι δύο αυτοί τραυματίες κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία, χωρίς σύμφωνα με τους γιατρούς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι πέντε επιβάτες των τριών οχημάτων απολύθηκαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας συνεχίζονται.