ΚΥΠΡΟΣ

Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Κύπρο

Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Κύπρο

Ο 23ος Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ανάγκες ξεκίνησε το πρωί στους ραδιοθαλάμους του ΡΙΚ. Θα διαρκέσει δύο μέρες και οργανώνεται από το ΡΙΚ και τη Λαϊκή Τράπεζα, με σύνθημα «Μόνο η αγάπη μπορεί».

Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθωνίου, Έλση Χριστόφια, εξέφρασε αισιοδοξία ότι και φέτος, παρά τις δυσκολίες, ο κυπριακός λαός θα συνεισφέρει απλόχερα και θα στηρίξει το Ραδιομαραθώνιο.

Η κ.Χριστόφια τόνισε ότι η προσφορά του Ραδιομαραθωνίου προς τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, είναι τεράστια. Συνεχάρη επίσης τους χιλιάδες εθελοντές και τα άλλα Μέσα Ενημέρωσης που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ Μάκης Συμεού είπε ότι φέτος ο Ραδιομαραθώνιος διεξάγεται σε μια δύσκολη περίοδο για τον κυπριακό λαό, καθώς η οικονομική κρίση επηρεάζει όλους. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα οι εισφορές θα γίνουν απλόχερα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και κάνουν πολυδάπανες θεραπείες.

Ο επικεφαλής του επιτελείου της Λαϊκής Τράπεζας για το Ραδιομαραθώνιο, Λούκας Χριστοφίδης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και φέτος η Κύπρος θα δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο. Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου θα γίνουν απόψε και αύριο ειδικές τηλεοπτικές εκπομπές από το ΡΙΚ.